Laman

Selasa, 29 November 2016

Dongeng cindelaras versi bahasa Belanda

Dongeng cindelaras versi bahasa Belanda


Raden Putra is koning Janggala. Hij werd vergezeld door een partner van een soort en een concubine's mooi. Echter, de concubine van koning Raden Putra heeft jaloezie en afgunst naar de koningin. Hij is een slecht plan om de keizerin. "Vermoedelijk, werd ik keizerin. Ik moest een manier om zich te ontdoen van de koningin te vinden, "dacht hij.Concubine van de koning, maakte een verbintenis met een koninklijke arts. Hij deed alsof hij tot ernstige pijn. De koninklijke arts onmiddellijk opgeroepen. De genezer zei dat iemand gif in de drank prinses had gezet. 'De man was niemand minder dan de koningin koning zelf, "zei de arts. Vader boos op de uitleg van de koninklijke arts te horen. Hij gaf opdracht onmiddellijk patihnya om consort vervreemden naar het bos.

De grootvizier onmiddellijk bracht de keizerin die zwanger het in de woestijn was. Maar, patih verstandig zou hem niet doden. Blijkbaar is de patih weten al concubine de slechte bedoelingen koning. "De heer dochter geen zorgen te maken, zal ik aan de koning dat de prinses een dienaar om te doden is geweest melden, 'zei de hertog. Om de koning te misleiden, de hertog van smeren zijn zwaard met het bloed van konijnen werden gevangen genomen. Den koning tevreden toen de hertog van rapporten die hij had de keizerin gedood.

Na een paar maanden van het zijn in het bos, een kind geboren keizerin. De baby kreeg de naam Cindelaras. Cindelaras uitgroeien tot een kind dat is slim en knap. Sinds mijn kindertijd was hij bevriend met de bos levende dieren geweest. Op een dag, toen hij aan het spelen was, een havik liet een ei. "Hmm, de arend was goed. Hij bewust geven eieren voor mij. "Na drie weken komen de eieren uit. Cindelaras onderhoudt ijverig kuikens. De kuikens groeien tot een lul mooi en sterk. Maar er was een rariteit. Het geluid van kraaiende hanen was echt geweldig! "Kukuruyuk ... lord Cindelaras, zijn huis in het midden van de jungle, het dak van palmbladeren, zijn vader Raden Putra ..."

Cindelaras was verbaasd om de kraaien kippen horen en onmiddellijk toonde zijn moeder. Dan, de moeder Cindelaras vertellen over de oorsprong van waarom ze waren in het bos. Het horen van het verhaal van de moeder, Cindelaras vastbesloten om naar het paleis en bloot concubines boze koning. Nadat zijn moeder toegestaan, Cindelaras naar het paleis gaan vergezeld van een haan. Toen in de loop zijn er een aantal mensen die riskeren kip. Cindelaras vervolgens opgeroepen door de penyabung kip. "Kom op, als je durft, kip adulah jantanmu met mijn kip, 'daagde ze. "Goed," antwoordde Cindelaras. Wanneer ontpit, blijkt Cindelaras haan strijd galant en in een korte tijd, kan hij zijn tegenstander te verslaan. Na een paar keer zonder pit, kip Cindelaras ongeslagen. De kip was echt heel moeilijk.

Nieuws over de grootheid van kip Cindelaras snel verspreiden. Raden Putra was het nieuws. Dan, Raden Putra gevraagd hulubalangnya te Cindelaras uit te nodigen. "Dienaar geconfronteerd Excellentie," zei Cindelaras beleefd. "De jongen is knap en intelligent, het lijkt erop dat hij is niet een afstammeling van het gepeupel," dacht de koning. Kip Cindelaras ontpit met kip Raden Putra met één voorwaarde, als de kip Cindelaras verliest dan bereid zijn hoofd afgehakt was hij, maar als je wint dan de helft van de rijkdom van de kip Raden Putra behoren Cindelaras.

Twee kippen werden dapper gevochten. Maar in een korte tijd, kip kip Cindelaras veroverde de Koning. Het publiek juichte en juichten Cindelaras kip. "Ok, ik geef toe nederlaag. Ik zal mijn belofte houden. Maar wie ben jij, jongeman? "Vroeg de koning Raden Putra. Cindelaras onmiddellijk zoals gebogen zoals fluistert iets in zijn kip. Niet hoe lang de kip onmiddellijk klonk. "Kukuruyuk ... lord Cindelaras, zijn huis in het midden van de jungle, het dak van palmbladeren, zijn vader Raden Putra ...," de haan kraaide herhaaldelijk. Raden Putra aback Cindelaras hanengekraai. "Is het waar?" Vroeg de koning in verbazing. "Ja Sire, naam Cindelaras dienaar, de dienaar van de keizerin van de moeder van de koning."

Op hetzelfde moment, de grootvizier onmiddellijk geconfronteerd met en communiceren van alle gebeurtenissen die daadwerkelijk in consort plaatsgevonden. "Ik heb een fout gemaakt," zei King Raden Putra. "Ik zal je een rechtvaardige straf op mijn meesteres te geven," zei de koning in een woede. Dan, de concubine Raden Putra werd verbannen naar het bos. Raden Putra meteen omhelsde hem en verontschuldigde zich voor zijn fouten Daarna werden Raden Putra en commandanten onmiddellijk pakte consort naar het bos .. Tenslotte Raden Putra, keizerin en Cindelaras kunnen hergroeperen. Na Raden Putra stierf, Cindelaras in de plaats van zijn vader. Hij regeerde zijn land eerlijk en verstandig.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar