Laman

Rabu, 30 November 2016

Dongeng cindelaras versi bahasa Magyar

Dongeng cindelaras versi bahasa Magyar


Raden Putra király Janggala. Ő kísérte hitvese egy kedves és egy ágyasa gyönyörű. Azonban az ágyasa király Raden Putra van féltékenység és irigység a királyné felé. Ő egy rossz tervet a császárné. "Állítólag lettem császárné. Meg kellett találni a módját, hogy megszabaduljon a királynő, "gondolta.Ágyasa a király, összeesküdött a királyi orvost. Úgy tett, mintha súlyos fájdalom. A királyi orvos azonnal hívatta. A gyógyító azt mondta, hogy valaki mérget az ital hercegnő. "Az ember nem más, mint a királynő király maga", mondta az orvos. Sire haragudj, hogy hallja a magyarázatot a királyi orvost. Azonnal elrendelte patihnya rendelkezési hitvese az erdő.

A nagyvezír azonnal hozta a császárné, aki terhes volt ez a vadonba. De patih bölcs, hogy nem megölni. Úgy látszik, a patih már tudja a rossz szándék király ágyasa. "Mr lánya, hogy ne aggódjon, én jelentést a királynak, hogy a hercegnő volt szolga ölni", mondta a herceg. Becsapni, a király, a herceg elkenődött kardját vérével nyulakat elfogták. Viseli a király elégedett, ha a herceg jelentések, hogy ő ölte a császárné.

Néhány hónap múlva, hogy az erdőben, egy gyermek született császárné. A baba nevet kapta Cindelaras. Cindelaras nő egy gyermek, aki okos és szép. Gyerekkora óta ő volt barátja a erdőlakó állatok. Egy nap, amikor játszik, a héja esett egy tojást. "Hmm, a sas volt jó. Szándékosan adnak tojást nekem. "Három hét múlva, a tojások kikelnek. Cindelaras Szorgalmasan fenntartja csibék. A csibék nő egy kakas szép és erős. De volt egy furcsaság. A hang a Szól a kakas valóban csodálatos! "Kukuruyuk ... uram Cindelaras, házát a dzsungel közepén, a tető pálmalevelek, apja Raden Putra ..."

Cindelaras megdöbbenve hallja a kukorékolt csirkék és azonnal megmutatta az anyja. Ezután az anya Cindelaras elmondani az eredetét, hogy miért voltak az erdőben. Meghallgatás az anya története, Cindelaras elhatározta, hogy a palotába, és ki a rossz király ágyasa. Miután hagyjuk az anyja, Cindelaras megy a palotába kíséretében egy kakas. Amikor során vannak olyan emberek, akik kockára csirke. Cindelaras majd hívatta a penyabung csirke. "Gyere, ha mersz, csirke adulah jantanmu én csirke" kihívta. "Rendben," válaszolta Cindelaras. Amikor kimagozott, kiderül Cindelaras kakas küzdelem gálánsan és rövid idő alatt, ő verte ellenfelét. Miután néhányszor kimagozott, csirke Cindelaras veretlen. A csirke Nagyon kemény volt.

Hírek a nagyságát csirke Cindelaras gyorsan terjedt. Raden Putra volt a hírekben. Ezután Raden Putra kérte hulubalangnya meghívni Cindelaras. "Szolga néző Excellenciás", mondta Cindelaras udvariasan. "A fiú szép és intelligens, úgy tűnik, ő nem egy leszármazottja a csőcselék", gondolta a király. Csirke Cindelaras kimagozott csirkével Raden Putra egy feltétellel, ha a csirke Cindelaras veszít majd hajlandó volt a feje levágták, de ha nyer, akkor a felét le a csirke Raden Putra tartoznak Cindelaras.

Két csirke vívtak gálánsan. De egy rövid ideig, csirke csirke Cindelaras elfoglalta a király. A közönség ujjongott és ujjongott Cindelaras csirke. "Oké bevallom vereséget. Megtartom az ígéretemet. De ki vagy te, fiatalember? "Kérdezte a király Raden Putra. Cindelaras azonnal lehajolt, mint suttog valamit a csirke. Nem, milyen hosszú a csirke azonnal hangzott. "Kukuruyuk ... uram Cindelaras, házát a dzsungel közepén, a tető pálmalevél, apja Raden Putra ...", a kakas többször. Raden Putra megdöbbent Cindelaras kakas kukorékolt. "Igaz ez?" Kérdezte a király döbbenten. "Igen Uram, név Cindelaras szolga, a szolga, a császárné a király anyja."

Ugyanakkor, a nagyvezír azonnal szembe, és kommunikál az eseményeket, amelyek valóban megtörténtek a hitvese. "Csináltam egy hibát," mondta Király Raden Putra. "Adok egy igazságos büntetés a szeretőm", mondta a király a düh. Ezután a ágyasa Raden Putra száműzték az erdőben. Raden Putra azonnal átölelte, és elnézést kért a hibáit követően, Raden Putra és parancsnokait azonnal felvette hitvese az erdő .. Végül Raden Putra, császárné és Cindelaras újracsoportosíthatja. Miután Raden Putra meghalt, Cindelaras helyettesítheti az apja. Ő uralkodott az országban igazságosan és bölcsen.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar