Laman

Jumat, 09 Desember 2016

Contoh cerpen bahasa Belanda

Contoh cerpen bahasa Belanda


Hoe aangenaam om rijk te worden. All-sufficient leven. Wat u ook wilt worden voldaan. Omdat alles is beschikbaar. Zoals bij Tiyas. Een rijke jongen die veel aandacht wordt, Berangkan en rendement altijd begeleid door een persoonlijke chauffeur en luxe auto.Hoewel Tiyas wentelen in weelde is niet opscheppen. Niet onderdoen voor Tiyas, Ouders Tiyas ook een goed mens en vriendelijk, niet op basis van de schatten in de mix en niet discrimineren mensen om hem heen. Kameraden Tiyas liefde en hangen thuis Tiyas, omdat ze zijn altijd van harte welkom en behandeld als familie door de familie Tiyas.

Tiyas hebben een zeer trouwe vriend, die hem in het gezicht wendingen begeleid en draait van het leven. Niet ver van zijn huis Dwi Tiyas vriend woont in het dorp in de buurt van het huis Tiyas, slechts gescheiden door RT alleen. Maar bijna twee weken Dwi geen bezoek Tiyas bij hem thuis. "Hmmm Dwi, waar ya mah, meestal bijna elke dag Dwi spelen hier. Maar dit is bijna verdwenen twee weken Dwi niet meer komen. "Hij zei Tiyas. "Misschien Dwi is ziek! ', Zei Mama Tiyas. "IH, nou ja ja mAh, wie weet inderdaad Dwi weer ziek. Als dat zo is vanmiddag Tiyas wil hem zien ", zei ze opgewonden.

Vijf keer Tiyas klopte Dwi. Vanwege het lange wachten is eindelijk Tiyas bezoek opende de moed om de buren te vragen over de verdwijning Dwi. En ja hoor, al twee weken Dwi wendt zich tot haar ouders mee terug naar het dorp. Omdat zijn vader werd ontslagen werd ontslagen. Dwi familie uiteindelijk besloten om terug naar het dorp te gaan en koos ervoor om een ​​boer te zijn.

'O, die arme Dwi ", zei hij in de lever,
Bij hem thuis, Tyas op zoek dromerige denken over het lot van de trouwe vriend.
'Wat Yas? Hoe komt het dat je niet bevalt gebruikelijk, keek zelfs lusteloos en ontbreekt in de geest. 'Papa vroeg als hij bestrafte.
"Dwi, Pa." Antwoord Tiyas
"Wat is er met Dwi dus zorg grimmig, Is ze ziek? 'Tyas schudde zijn vader.
"Waarom?" Werd Papa nieuwsgierig.
"Nu Dwi zijn verhuisd. Dwi zei dat het huis naast de buren uit te nodigen haar ouders terug naar het dorp. Naar verluidt vader draait op ontslag en koos ervoor om een ​​boer te zijn. "
Staring Tiyas papa overdacht Tiyas toespraak met een gevoel van ongeloof.
"Als Papa niet meteen gelooft, vraag me, Pak RT of andere naburige Gewoon" zei hij.
"En wat is uw plan?"
"Ik wou dat papa kon helpen Dwi!"
'Je bedoelt?'

"Ik wil hier niet meer Dwi" Tyas smeekte de nogal dringend.
"Nou als het kan Biki je gelukkig. Maar, moet je op zoek naar een huisadres in het dorp Dwi 'zei Papa.

Dankzij de hulp van de voormalige eigenaar van het gehuurde huis Dwi afgelopen drie dagen later Tiyas Dwi in geslaagd om het woonadres in het dorp te krijgen. Hij was erg blij mee. Dan Papa samen met Dwi Tiyas komen thuis in een afgelegen dorp en de ligging van haar huis weer stil te krijgen in het. Kan worden bereikt door te lopen twee kilometer. Onze aankomst werd begroet ouders en Dwi Dwi bezitten. Hoe gelukkig hart Dwi bij een ontmoeting met Tiyas. Ze omhelsden elkaar lang genoeg om het gevoel van verlangen te verwijderen. in eerste instantie zeer verrast door de komst Dwi Tiyas plotseling.

"Het spijt me Yas. Ik heb geen tijd om het nieuws te geven aan je hebt als ik wil gaan "
"Ach, het is oké. Het belangrijkste wat ik heb gehad om je te zien en voel me gelukkig. "
Na een gesprek voor een lange tijd, Papa legde het doel van hun bezoek aan de ouders Dwi. In feite, de ouders Dwi het niet erg vindt, gaf ze over alle beslissingen om Dwi eigen.
"Kijk, Wik, onze aankomst hier, zou u graag uitnodigen om met ons mee naar Surabaya. We gaan ervan uit dat u al net als onze eigen familie. Hoe Wi, bent u bereid te gaan? "Vroeg Papa.
"De kwestie van de school, 'zei Papa,' je geen zorgen over te maken. Sseluruh kosten van uw opleiding die papa beer te laten. "
'Nou, als het inderdaad de heer en Tiyas wil dat ik ga, wil ik pakken. Ook wil ik u bedanken voor de vriendelijkheid Vader die wil mij en mijn familie te helpen. "

Dan Tiyas opstaan ​​uit zijn stoel en liep knuffelen Dwi. Tyas ogen keken geglazuurde geluk niet vasthouden. Dwi nu thuis blijven Tiyas. Terwijl zijn ouders blijven in het dorp. Naast het werken de velden, ze zorgen voor oma Dwi al oud te nemen ook.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar