Laman

Jumat, 02 Desember 2016

Dongeng cindelaras versi bahasa suomi

Dongeng cindelaras versi bahasa suomi


Raden Putra on kuningas Janggala. Hän oli mukana puoliso jollaisia ​​ja jalkavaimo kaunista. Kuitenkin jalkavaimo kuningas Raden Putra on kateutta ja kateus kohti kuningatar. Hän on huono suunnitelma keisarinna. "Oletettavasti tulin keisarinna. Minun oli löytää tapa päästä eroon kuningatar ", hän ajatteli.

Jalkavaimo kuningas, salaliiton kuninkaallisella lääkäri. Hän teeskenteli voimakasta kipua. Kuninkaallinen lääkäri välittömästi kutsui. Parantaja sanoi, että joku oli laittaa myrkkyä juomateollisuudessa prinsessa. "Mies oli mikään muu kuin kuningatar kuningas itse", sanoi lääkäri. Sire vihainen kuulla selitys kuninkaallisen lääkärin. Hän tilasi välittömästi patihnya hävittää puoliso metsään.

Grand visiiri välittömästi toi keisarinna joka oli raskaana se erämaahan. Mutta patih viisasta se ei tappaisi häntä. Ilmeisesti patih jo tietävät huonoja aikeita kuninkaan jalkavaimo. "Herra tytär ei tarvitse huolehtia, kerron kuninkaalle, että prinsessa on ollut palvelija tappaa", sanoi herttua. Huijata kuningas, Duke smearing miekkansa verestä kania kiinni. Bear kuningas tyytyväinen kun herttua kertoo, että hän oli tappanut keisarinna.

Muutaman kuukauden olemisen metsässä, syntynyt lapsi keisarinna. Vauva sai nimen Cindelaras. Cindelaras kasvaa lapsi, joka on älykäs ja komea. Lapsuudesta lähtien hän oli ollut ystäviä metsän-asunnon eläimiä. Eräänä päivänä, kun se pelaa, haukka putosi muna. "Hmm, kotka oli hyvä. Hän tietoisesti antaa munia minulle. "Kolmen viikon kuluttua munat kuoriutuvat. Cindelaras ahkerasti ylläpitää poikasia. Poikaset kasvaa kukko mukava ja vahva. Mutta oli yksi kummajainen. Ääni crowing kukot oli todella hämmästyttävä! "Kukuruyuk ... herra Cindelaras, talonsa keskellä viidakkoa, katolle palmunlehtiä, isänsä Raden Putra ..."

Cindelaras hämmästyi kuulla crowing kanoja ja heti osoitti hänen äitinsä. Sitten äiti Cindelaras kertovat alkuperästä miksi he olivat metsässä. Kuulo äidin tarina, Cindelaras päättänyt mennä palatsiin ja paljastaa pahan kuninkaan jalkavaimoin. Kun sallittu hänen äitinsä, Cindelaras mene palatsiin mukana kukko. Kun aikana on olemassa joitakin ihmisiä, jotka vaarantavat kana. Cindelaras sitten kutsusta penyabung kana. "Tule, jos uskallat, kanaa adulah jantanmu minun kana", hän kyseenalaiseksi. "Hyvä", vastasi Cindelaras. Kun kuoppainen, se muuttuu Cindelaras kukko taistella urheasti ja lyhyessä ajassa, hän voi voittaa vastustajansa. Muutaman kerran kuoppainen, kanaa Cindelaras lyömätön. Kana oli todella kova.

Uutisia suuruutta kana Cindelaras levitä nopeasti. Raden Putra oli uutinen. Sitten Raden Putran pyysi hulubalangnya kutsua Cindelaras. "Palvelija päin korkeutensa", sanoi Cindelaras kohteliaasti. "Poika on komea ja älykäs, näyttää siltä, ​​hän ei ole jälkeläinen rabble," ajatteli kuningas. Kana Cindelaras kuoppainen kanaa Raden Putra yhdellä ehdolla, jos kana Cindelaras menettää sitten hän oli valmis päänsä hakataan irti, mutta jos voitat niin puolet runsaasti kana Raden Putra kuuluvat Cindelaras.

Kaksi kanaa taisteltiin urheasti. Mutta lyhyessä ajassa, kana kana Cindelaras valloitti kuningas. Yleisö hurrasi ja hurrasi Cindelaras kana. "Okei myönnän tappio. Aion pitää lupaukseni. Mutta kuka sinä olet, nuorukainen? "Kysyi kuningas Raden Putra. Cindelaras välittömästi taivutettu kuten kuiskaa jotain hänen kanaa. Ei kuinka kauan kana heti kuulosti. "Kukuruyuk ... herra Cindelaras, talonsa keskellä viidakkoa, katolle palmunlehtiä, isänsä Raden Putra ..." kukko lauloi toistuvasti. Raden Putra hämmästynyt Cindelaras kalu kiekuva. "Onko totta?" Kysyi kuningas hämmästyneenä. "Kyllä Sire, nimi Cindelaras palvelija, palvelija keisarinna kuninkaan äiti."

Samalla, grand visiiri välittömästi päin ja kommunikoida kaikki tapahtumat, jotka todella tapahtui puolisonsa. "Olen tehnyt virheen", sanoi kuningas Raden Putra. "Minä annan teille vain rangaistus emäntäni", kuningas sanoi raivoissaan. Sitten jalkavaimo Raden Putra karkotettiin metsään. Raden Putra heti halasi häntä ja pyysi anteeksi virheitä jälkeen Raden Putran ja komentajat nopeasti poimittiin puoliso metsään .. Lopuksi Raden Putra, keisarinna ja Cindelaras voi koota. Sen jälkeen Raden Putra kuoli, Cindelaras korvata isänsä. Hän hallitsi maataan oikeudenmukaisesti ja viisaasti.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar