Laman

Kamis, 01 Desember 2016

Dongeng cindelaras versi bahasa Slovenia

Dongeng cindelaras versi bahasa Slovenia


Raden Putra je kralj Janggala. Bil je skupaj s soprogo, ki so takšne in priležnica je lepa. Vendar pa je priležnica kralja Raden Putra ima ljubosumje in zavist proti kraljici. Bil je slab načrt za cesarico. "Menda sem postala cesarica. Sem moral najti način, da se znebite kraljica, «je pomislil.Priležnica kralja, zaroto s kraljevo zdravnika. Se je pretvarjal, da hudo bolečino. Kraljevi zdravnik takoj poklical. Zdravilec je dejal, da je nekdo dal strup v princeso pijačo. "Človek je bil razen kraljica kralj sam ni," je dejal zdravnik. Sire jezen slišati razlago kraljeve zdravnika. Takoj je odredil patihnya razpolaganja Consort v gozd.

Veliki vezir je takoj prinesel cesarico, ki je bila noseča je v puščavo. Ampak, patih pametno, da ga ne bi ubil. Očitno patih že veste slabe namere kraljevo priležnica. "Gospod hči ne skrbi, bom poročala kralju, da je princesa bil služabnik, da bi ubil," je dejal vojvoda. Trik kralja, je bilo ujetih vojvoda madeže meč s krvjo zajcev. Nosi kralj zadovoljen, ko je vojvoda poročil, da je ubil cesarico.

Po nekaj mesecih bivanja v gozdu, otrok rojen cesarico. Otrok je dobil ime Cindelaras. Cindelaras rastejo v otroka, ki je pameten in čeden. Od otroštva je bil prijatelj živali gozdnih stanovanja. Nekega dne, ko se je igral, sokol pade jajce. "Hmm, orel je bil dober. Je namenoma dal jajca z mano. «Po treh tednih, valijo jajc. Cindelaras vestno ohranja piščance. Piščanci rastejo v petelin lepo in močna. Vendar je bila ena nenavadnost. Zvok petje petelinov je res neverjetno! "Kukuruyuk ... lord Cindelaras, njegova hiša sredi džungle, streho palmovih listov, njegov oče Raden Putra ..."

Cindelaras se čudil, da slišim petje kokoši in takoj pokazal svojo mamo. Potem, mati Cindelaras pripovedujejo izvor, zakaj so bili v gozdu. Zaslišanje matere zgodbo, Cindelaras odločeni, da gredo v palačo in izpostavljanje Evil King je inoča. Potem ko je dovoljena njegova mati, Cindelaras iti v palačo, ki jih spremlja petelina. Ko se je v teku so nekateri ljudje, ki tvegajo piščanca. Cindelaras nato poklical z penyabung piščanca. "Pridi, če si upaš, piščanca adulah jantanmu z mojim piščancem,« je vprašaj. "V redu," je odvrnil Cindelaras. Ko koščic, se izkaže Cindelaras petelin boj galantno in v kratkem času, je lahko premagal svojega nasprotnika. Po nekajkrat koščic, piščanca Cindelaras nepremagan. Kokoš je bila res težka.

Novice o veličini piščančjih Cindelaras hitro razširila. Raden Putra je bila novica. Potem, Raden Putra hulubalangnya pozove Cindelaras. "Servant sooča Ekscelenca," je dejal Cindelaras vljudno. "Fant je lep in inteligenten, se zdi, da ni potomec vzdržala ljudske jeze,« je pomislil kralj. Piščanec Cindelaras koščic s piščancem Raden Putra z enim pogojem, če piščanca Cindelaras izgubili pa je bil pripravljen sesekljane njegov glave, ampak če zmagaš, potem polovico bogastva piščanca Raden Putra pripadajo Cindelaras.

Dve kokoši so borili galantno. Toda v kratkem času, piščanec piščanec Cindelaras osvojil kralj. Občinstvo navijali in navijali Cindelaras piščanca. "V redu sem priznati poraz. Bom držal obljubo. Ampak, kdo si, mladi mož? «Je vprašal kralj Raden Putra. Cindelaras takoj ukrivljen kot šepetala nekaj v svojem piščanca. Ni, kako dolgo piščanca takoj zvenel. "Kukuruyuk ... lord Cindelaras, njegova hiša sredi džungle, streha palmovih listov, njegov oče Raden Putra ..." petelin večkrat zapel. Raden Putra aback Cindelaras petelin petje. "Ali je to res?« Je vprašal kralj v začudenje. "Da Sire, ime Cindelaras hlapec, hlapec cesarice kraljeve matere."

Ob istem času, veliki vezir takoj obrnjen in komuniciranje vse dogodke, ki so se dejansko zgodile v soproge. "Naredil sem napako," je dejal King Raden Putra. "Jaz ti bom samo kazen na moje ljubice," je dejal kralj v bes. Nato je bila priležnica Raden Putra izgnali v gozd. Raden Putra ga takoj objel in se opravičila za svoje napake po tem, so Raden Putra in poveljniki takoj pobral Consort v gozd .. Končno Raden Putra, cesarica in Cindelaras lahko združil. Po Raden Putra umrl, Cindelaras zasede mesto svojega očeta. Je vladal svojo državo pošteno in pametno.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar